Menu

Nieuws

Nieuwsberichten Witteveen: Thema Bureaustoelen

Wooom - de innovatieve lounge- en werkstoel

Regel uw eigen klimaat met de Kloeber Klimaatstoel Regel uw eigen klimaat met de Kloeber Klimaatstoel
Previous Article
Wooom - de innovatieve lounge- en werkstoel

Een moderne loungestoel met massage, verwarming, verlichting en USB connectie .. bediening via App

De Wooom van Kloeber is de innovatieve loungestoel met veel handige technische functies zodat de gebruiker heel relaxed optimaal kan werken!
Via een App kan de gebruiker de volgende stoelfuncties bedienen:

Verlichting
De dimbare led-leeslamp is boven de schouder geplaatst, waar het optimaal de ruimte rond de gebruiker kan verlichten zonder hinderlijke schaduw te veroorzaken. Tegelijkertijd zitten de ledmodules diep in de leuning, om verblinding effectief tegen te gaan. Lenzen zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van het licht.

Verwarming
De traploos instelbare verwarmingsfunctie kan afzonderlijk voor zitting en rug worden geregeld. Bijzonder snel gaat het met de functie “Snel verwarmen”.

Massage
Met vier functies voor de bovenrug, de lendenstreek en het midden van de rug. Apart en traploos instelbare intensiteit.

Werkblad
De royale aflegruimte meet 48 x 35 cm. Voor koffie, thee, smartphone, laptop, tijdschriften, notitieboekje en nog veel Meer.

USB laden:
De USB2-aansluiting voor alle gangbare apparaten zorgt ervoor dat de energie nooit opraakt.

WOOOM is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met en zonder ‘oren’. De fauteuiluitvoering met oren beschikt over een dimbare led-leeslamp die is aangebracht boven de schouders. Daarbij zijn de ledmodules diep in de leuning geïntegreerd. De lenzen en de lichtkwaliteit van CRI 90+, die wordt gecombineerd met de Tunable White Technology, verlichten de ruimte rond de gebruiker optimaal. De gebruiker kan de kleurtemperatuur individueel vastleggen: het aangename warmwit is uitermate geschikt om te ontspannen, terwijl het koudwit een stimulerende werksfeer bevordert. Daartoe draagt ook het royale, draaibare planchet bij, dat aan de armleuning is bevestigd. Hij biedt voldoende ruimte voor laptop, smartphone, notitieboekje en nog veel meer. De in de fauteuil ingebouwde USB2-aansluiting zorgt ervoor alle gangbare apparaten snel worden opgeladen. Alle elektronische functies kunnen comfortabel worden bediend via een app voor iOS- en Android-eindapparaten. Nog nooit was werken zo ontspannend.

Room – innovatieve comfortfuncties Maar WOOOM kan nog meer: hij overtuigt door talrijke comfortfuncties. De Klöber klimaattechnologie® zorgt voor een prettig gevoel van welbevinden. De gebruiker kan de temperatuur van zitting en rug zelf regelen. Met de nieuwe functie “Snel verwarmen” kunnen de contactvlakken onmiddellijk worden verwarmd. Voor nog meer ontspanning zorgt de drie-zone-massagefunctie: vier instellingen regelen de intensiteit in het bovenste ruggedeelte, het midden van de rug en de lendenstreek. De kuipfauteuil van Klöber is verkrijgbaar in donker- en lichtgrijs vormvlies.

Feiten en cijfers WOOOM:
  • Draaibaar planchet: 40 cm x 48 cm
  • LED-leeslamp: lichtkwaliteit CRI 90 +
  • USB2-aansluiting voor het opladen van alle gangbare apparaten
  • 3-zone-massagefunctie met vier functies
  • Traploos instelbare klimaattechnologie voor verwarmen, en de functie “Snel verwarmen”

Alle functies kunnen worden aangestuurd via een app voor iOS- en Android-eindapparaten

Prijs vanaf Eur 1721,- excl btw.
Wooom met alle technische functies [massage, verwarming, verlichting en USB2]: Eur 3530,- excl btw [verkoopadvies, vraag naar onze netto prijs!].

/ Author: Robin Witteveen / Number of views: 835 / Comments: 0 / Rate this article:
No rating
Print
Categories:StoelenKloeber

Algemeen Nieuws Witteveen Projectinrichting

Alle nieuwsberichten van Witteveen Projectinrichting kunt u hier lezen:

 

Alle Nieuwsberichten Witteveen